Endelig star ferien for dor. Har sittet pa flyet over to timer, og vi narmer oss endelig Gardermoen. Kjenner det kribler i hele kroppen. Har ikke sett Pal pa mange uker, og kjenner at jeg er veldig klar for a tilbringe noen dager sammen med han. Har faktisk aldri mott en mann som han for,- sa energisk, folsom, ra, kreativ, sprudlende, sa til de grader gentleman - og i tillegg med en herlig kropp, som mange flere enn hans mor kan elske! Jeg elsker den maksimalt, og ser virkelig fram til a fa kjenne pa den... smake pa den..... kjenner katheta stiger i kroppen... det sitrer i underlivet... I natt skal vi knulle vilt og hemningslost!!!
"Var vennlig og spenn fast setebeltene...." stemmen skjarer gjennom den darlige lufta i flyet, og jeg ramler ut av min drommeverden. Beltet festes, og jeg ser lysene pa bakken. Mmmm.... snart..., tenker jeg, og smiler fornoyd med meg selv.
Landingen gar greit, og flyet taxer inn. Jeg har, med fullt overlegg, satt meg langt framme i flyet. Har ingen tid a miste, selv om vi har mange dager sammen. Her skal hvert minutt nytes og tilbringes sammen!
Jeg far ned kofferten, og er snart pa vei ut av flyet.

Gar raskt, og er snart nede i ankomsthallen. Vi ble enige om a motes pa var "faste plass", og jeg ser meg nysgjerrig rundt nar jeg narmer meg plassen. Hmmm... hvor er han da? Plutselig kjenner jeg noen sterke armer rundt meg bakfra. Jeg blir dratt inntil kroppen, og blir kysset i nakken. Jeg nyter kroppskontakten litt, for jeg snur meg og moter de nydelige oynene til Pal. Vi smiler, sier ingenting. Klemmer hverandre lenge, og leppene motes i et vatt og deilig kyss. Som jeg har savnet han.......... "Kanskje vi skal komme oss til hotellet?" spor jeg. Kjenner begjaret brenne i kroppen, vil spise han med hud og har.... na....... "Tror vi gjor det! Kom igjen, jenta mi!" sier Pal, tar kofferten, tar meg i handa og gar mot parkeringsplassen. Vi setter oss inn, ma klemme hverandre litt til... leppene motes nok en gang.... Jeg stryker han pa laret... for handa er oppe i skrittet hans, og kjenner pa det harde, deilige lemmet..... Kan ikke vente.

Jeg knepper opp, far frem godsakene og boyer meg over. Slikker hodet omt og forsiktig, fukter leppene godt og lar hele staka gli ned i halsen.. nydelig... har savnet det sann..... slikker... suger.... Øker tempoet..... lar munnen gli fort opp og ned, koser med ballene samtidig... og kjenner snart pulseringen i staka... for munnen fylles med deilig sad.... Pal stonner, stryker meg over haret.... mens jeg svelger i meg den deilige saften hans.... mmm..... det var helt herlig... slikker i meg alle drapene, for jeg setter meg opp i setet... fornoyd.... Kysser han pa halsen.. kinnet... for vi rakliner og lar hendene leke med kroppene til hverandre.... "Kremt.. kanskje vi skulle prove a komme oss litt videre?" spor Pal forsiktig, mens han ser ertende pa meg. Jeg smiler og nikker, "Vil kjenne den deilige kuken din i meg. Passer kanskje darlig a ri deg her pa parkeringsplassen?" Pal ler og starter opp bilen,- snart er vi pa tur til hotellet.

Vi sjekker inn, og gar mot heisen. Dora klapper sa vidt igjen bak oss, for vi er i armene pa hverandre igjen... rakliner.... Katheta river og sliter i kroppene... to sultne kropper skal endelig fa naring.....Hendene soker ned i buksene til hverandre, jeg er sa vat at katsaftene renner av meg... kuken hans er hard som ei pale, og vil ha mer behandling.... Pal trekker ned buksa mi, stiller seg bak meg og jeg kjenner snart kuken presse mot det vate kjonnet mitt... sakte glir det inn, helt i bunnen av meg... Kuken holdes der en liten stund... vi bare nyter a vare sammensmeltet igjen.. Jeg klemmer godt om kuken, og Pal klarer ikke a holde seg i ro lenger... drar kuken forst sakte ut... sa hardt inn... og tempoet er i gang.... Jeg blir tatt hardt og fort... har det himmelsk deilig.... og merker sa vidt at heisen stopper..... Skimter at det star noen utenfor dora... men de bryr meg omtrent midt pa ryggen.... Pal kjorer pa.... og fyller meg snart med sin deilige sad.... herlig.......... Jeg snur meg, og kysser han over hele ansiktet, halsen.... Vi knepper igjen buksene, trykker pa var etasje (som vi har passert flere ganger allerede...) - kommer dit, og laser oss inn pa rommet. Der star ei stor og deilig dobbelseng med herlige sengstolper..... Jeg tenner ved tanken pa a binde og bli bundet, og ser det hele for meg. "Skal vi ta en rask dusj?" spor jeg, mens Pal allerede star i Adams drakt, klar for mer herlig sex... Han er bare helt topp! Tror aldri jeg far nok av han..... Han tar tak i genseren min og drar den av meg, knepper opp bh`en og trykker meg inntil seg. Han kysser meg omt pa halsen... smabiter meg i oreflippen... slikker seg nedover halsen... og lar tunga leke med ene brystet.... Slikker forsiktig.. smabiter... og jeg er mer enn klar for en ny runde.... Dusjen tar vi senere..... Han suger vorta inn i munnen, samtidig som buksa kneppes opp og slippes ned til anklene... stringen tar samme veien.... Og snart er vi nakne, begge to... Vi knuger oss inntil hverandre.. stryker... klemmer... kysser.... Kan ikke ha det bedre..... Pal tar meg med mot senga og legger meg ned pa rygg. Henter ei stor pute som han legger under rumpa mi, og boyer opp bena. Tunga er snart i heftig lek med kjonnet mitt... en herlig kombinasjon av om og ra lek... og jeg kjenner snart tunga inne i meg.... Jeg presser hodet hans mot kjonnet... vil ikke at han skal slutte..... Han slikker seg videre nedover til rumpa mi, og drar tunga forsiktig over apninga. Tunga spisses, og han presser den forsiktig inn i meg... for han presser den sa langt inn den kommer.... Vil kjenne kuken i meg, klarer ikke vente stort lenger! Heiser meg opp - men blir snart dyttet tilbake... "Ligg i ro, na bestemmer jeg...." sier Pal med et smil om munnen, og haka full av saftene mine... Han tar fram olja og heller over underlivet mitt. Lar ene handa forsiktig gli over.... Masserer olja godt utover... det kjennes deilig pa det nybarberte kjonnet.... Tunga er snart pa klittn igjen, og jeg kjenner to fingre presse seg forsiktig inn i fitta. De beveges sakte ut og inn, mens han slikker klittn... det er bare himmelsk... Jeg ligger bare og nyter.... Tre fingre presses inn... fire..... det er trangt, men deilig... slikkingen blir mer intens... klittn suges inn i munnen, tunga vibrerer pa den... og hele handa er snart inne.... Vil kjenne kuken samtidig i rumpa.... Jeg har sa vidt tenkt tanken, for Pal heiser seg opp og styrer kuken mot rumpa mi. Han presser den sakte inn.... helt sakte... og er snart i bunnen av rumpa mi.... Det er sa trangt og herlig, med handa i fitta og kuken i rumpa.... Begynner a stote imot.. vil kjenne han hardt og fort... orgasmen lar ikke vente pa seg, og jeg kommer sa det suser....... Pal er hakk i hal, og fyller rumpa mi..... Han trekker handa ut, og legger seg over meg.. kysser meg pa halsen, og klemmer meg godt inntil seg. "Vi har ventet lenge, men det var jammen verdt a vente pa" hvisker han stille i oret mitt. Jeg nikker, er bare fornoyd og utmattet... nyter a kjenne kroppen hans, pusten hans... endelig...

Post Navigation