Du ventet pa meg i baren, du satt der brun og flott etter 14 dager i sydens sol og varme. Jeg fikk nesten ikke puste, jeg hadde vart nervos i hele dag, hjertet mitt banket og jeg kjente jeg skalv. Herregud dette ville aldri ga bra. Du snudde deg og smilte nar du sa meg, du var penere enn jeg kunne huske og du hadde et ertende smil om munnen nar du kom mot meg. "Hei sexy, der var du jo". Du gav meg en klem og jeg kjente varmen spre seg i kroppen min. Herregud jente, tenkte jeg, prov a slappe av, det er jo dette du har lengtet etter sa lenge.

Kelneren kom og sa at bordet vart var klart. Jeg matte bare henge av meg frakken, du nikket og smilte nar du sa jeg hadde hoye sko, skjort og trang genser pa meg. Blikket ditt gled over meg og stoppet ved brystene mine. "Faen ta deg" tenkte jeg "du far meg kat og du vet det fordi vortene strutter som to bringebar og du elsker a fa meg ut av likevekt" Jeg kikket pa deg og du smilte bredt. "Sa det er slik fatt med damen, best a fa ideg noe mat og fa deg til sengs tror jeg"......du lo og jeg matte le med deg. Middagen ble veldig kos. Vi spiste fisk og drakk kald hvitvin, pratet om alt og ingenting og jeg kjente jeg virkelig slappet av og koste meg. Du var sjarmerende og morsom og fikk meg til a le flere ganger. Plutselig ble jeg bare sittende a se pa deg, du merket det oynene vare mottes. "Ferdig"? spurte du, jeg nikket. "Kan vi ga, jeg orker ikke vente lenger". Du svarte med a vinke pa kelneren, betalte, tok handen min drog meg opp og tok et godt tak rundt livet mitt drog meg inntil deg, kysset meg pa pannen og hvisket stille " kom sexy, vis meg hva du har under klarne dine"

Jeg var glad du holdt rundt meg fordi jeg ble helt skjelven. Inni heisen drog du meg inntil deg og endelig mottes munnen din mot min. Et forsiktig, provende kyss, munnen din var myk mot min, du kysset meg omt og forsiktig, du smabet meg i underleppen, jeg presset meg inntil deg, strok over ryggen din og nedover rumpa di, presset deg inntil meg, kjente pikken din presse pa for a komme ut. Du stonnet mot meg, "gud du gjor meg kat" stemmen din var kat og hes. Tungene vare lekte, pirret og ertet. Vi stonnet hoyt og jeg kjente saftene renne fra fitta mi og nedover laret. Endelig var vi pa rommet vart. Vel pa innsiden av doren, holdt du hodet mitt mellom hendene dine og kysset meg hardt og krevende, du ville ha meg, jeg tente deg jeg gjorde deg stiv og hard. Du snudde meg mot veggen, ba meg sta med bena godt fra hverandre, skyte rumpa mi ut, du ville se pa meg. Jeg gjorde som du sa, du lot skjortet mitt gli oppover larene mine, tungen din fulgte etter og lagde vate striper pa baksiden og innsiden av larene mine. Herregud sa kat du gjorde meg. Jeg lengtet etter a kjenne tungen din mot min vate fitte.
Fuktigheten hadde trengt igjennom trusa mi og du stonnet nar du sa hvor vat jeg var. Sakte drog du undertoyet av meg. Sa stanset du plutsetlig, forvirret snudde jeg meg halvveis, men du stoppet meg bratt. "Bare sta slik, gud sa deilig fitta di er nar du star sann, jeg vil ta bilder av deg." Raskt hentet du kameraet ditt og samtidig satt du pa rolig musikk. Kroppen min beveget seg i takt med musikken mens du tok bilder. "Vis meg fitta di, boy deg frem, sann ja, gud du er deilig" du stonnet svakt, hele tiden hvisket du sma kommandoer til meg om hvordan du ville ha meg.

Plutselig orket jeg bare ikke vente lenger, jeg gikk frem til deg dyttet deg ned pa gulvet slik at nar du loftet hodet ditt litt sa du rett inn i fitta mi. Jeg tok tak i hodet ditt pa begge sider, skrevde over munnen din og sa: "Na har jeg lengtet etter deg i 1 1/2 ar, lengtet etter a kjenne hva du kan gjore med tungen din, sa kom a slikk meg, slikk meg til jeg kommer over ansiktet og munnen din" Du lot deg ikke be to ganger. Jeg apnet meg selv med fingrene og senket meg sakte ned pa tungen og munnen din, jeg holdt pa a do nar du endelig traff apningen min, du stonnet hoyt nar du kjente saftene begynte a renne ned i munnen din. Du tok tak under rumpa mi og presset meg hardt ned pa deg, gud sa deilig det var. Jeg gned meg inntil deg, knullet meg selv pa munnen din, tungen din gled sakte over klitorisen min, frem og tilbake og jeg kjente jeg ville komme. Du merket jeg ble ivrigere, jeg ba deg om ikke a oke takten ville bare ha det sakte og deilig, det bygget seg opp og sa kom jeg. Jeg presset meg ned pa munnen din, ba deg stikke tungen din langt inni meg, nar jeg kom, saftene rant av meg og du drakk av meg, du ble vat over ansiktet ditt men jeg klarte ikke a tenke pa det da. Jeg hadde falt om du ikke hadde holdt meg.

Skjelvende rettet jeg meg opp og du reiste deg, saftene glinset rundt munnen din og du skysset meg, jeg slikket leppene dine og du smakte deilig av meg selv.

Jeg kneppet opp skjorten din og kysset den bare huden som kom til syne. Du var flott a se pa. Jeg kysset brystvortene dine, de stivnet og du stonnet. Buksen din falt til gulvet uten at noen av oss forstod hvorfor, og du stod bare i bokser. Du var brun og deilig etter sydenturen din og jeg kunne ikke fa nok av deg. Tungen og munnen min slikket deg over magen, bokseren falt ned og du stod naken og deilig foran meg. Jeg svelget tungt, drakk inn synet av deg, plutselig tok du hodet mitt og forte det mot pikken din. Du var stor og stiv og jeg ville smake pa deg. "Sug meg, sug pikken min langt ned i halsen din" du stonnet, tungen min sirklet lett over pikkhodet, smakte pa saden din som hadde rent ut, tok tak i pikken din og runket deg forsiktig mens du gled lenger og lenger ned i halsen min. Jeg stanset ikke for jeg hadde hele deg i munnen. Sakte slikket og sugde jeg deg, du beveget deg i takt med meg og du smakte sa deilig. Du holdt hodet mitt fast og knullet munnen min. Jeg ble sa vat og kat og ville kjenne munnen din igjen, sa jeg ba deg legge deg pa sengen, pa ryggen. Jeg slukte deg med blikket der du la, kat og med en deilig stiv pikk, du smarunket deg selv. Jeg satt meg over ansiktet ditt. Nare nok til at du kunne se hvor vat jeg var, men ikke nar nok til at du kunne na meg med tungen din. Jeg satt slik at om jeg la meg ned ble vi liggende i 69. Forsiktig apnet jeg fitta mi med fingrene mine, du stonnet, jeg senket meg forsiktig ned til munnen din, det foltes som elektriske stot nar du traff klitorisen med tungen min. Samtidig boyde jeg meg frem og tok deg i munnen igjen. Sugde deg langsomt langt ned i halsen mens jeg masserte pungen din forsiktig, smarunket deg og sugde deg. Tungen din slikket over alt pa meg, jeg gned meg mot munnen din, presset deg inn mot meg, smurte saftene mine over ansiktet ditt. Jeg stonnet hoyt nar fingrene dine fant veien langt inni meg og masserte g-punktet mitt. Alle sansene mine ble samlet om et punkt, det deilige punktet langt inni meg. Du presset pikken din inn i munnen min, og jeg kjente jeg ville komme. Du ba meg snu meg slik at jeg ble sittende pa huk over ansiktet ditt, du ville se jeg kom sa du. Jeg masserte klitorisen min mens fingrene dine knullet meg hardt og deilig, jeg skrek navnet ditt nar orgasmen tok meg, fingrene forsvant og ble erstattet av munnen din, det eksploderte inni meg og klar, varm vaske sprutet ut av meg og inn i munnen din og over ansiktet ditt, du slikket og svelget og det ble vatt overalt.
En vanvittig folelse rullet gjennom kroppen min og det tok lang tid for jeg kom til meg selv igjen. Du var vat rundt munnen din og du kysset meg slik at jeg kunne kjenne saftene mine.

Jeg ville ha deg inni meg og ba deg ta meg i vanlig misjonar. Du ville helst bakfra, men forste gangen du skulle inn i meg, ville jeg se deg. Jeg la meg pa ryggen, spredte bena og ba deg komme med den deilige pikken din. Du lekte rundt apningen min, men sa gled du sakte og deilig inn i meg. Hele tiden holdt du blikket mitt, jeg stonnet og kjente du fyllte opp min vate grotte. Nar du var helt til bunns, ble vi liggende a bare fole pa hverandre, kjenne at du var inni meg, jeg klemte rundt pikken din med fitta mi, vi beveget oss sakte og deilig. Du boyde deg og tok brystvorten min i munnen, sugde den forsiktig, jeg kjente jeg ble vanvittig kat igjen og klar for det meste. Du elsket sakte og forsiktig med meg, inn og ut i lange tak, sa boyde du deg og kysset meg pirrende og ertende. Jeg klarte ikke a holde igjen, men slo bena rundt deg og ba deg knulle meg hardt, jeg kjente orgasmen kom og fitta mi klemte rundt pikken din idet orgasmen red gjennom kroppen min.

Du stilte meg pa alle fire og uten forvarsel jog du pikken din hardt inni meg. Gud sa deilig det var. Jeg skrek du skulle knulle meg hardt, knull fitta mi, knull meg hardt. Og du gjorde som jeg ba om. En finger fant veien inn i rompa mi og det var mer enn jeg kunne klare, igjen kom jeg, hardere enn sist og saftene rant nedover innsiden av larene mine, men du bare pumpet pa. Du var hinsides av kathet, du stonnet og sa at fitta mi var sa trang, vat, varm og deilig. Du skrek du ville komme, du trakk deg ut og jeg tok deg i munnen, du knullet munnen min og jeg sugde deg sa deilig, du kom voldsomt. Den forste spruten fikk jeg langt ned i halsen, du trakk deg ut og sprutet over ansiktet mitt, brystene mine og magen og fitta mi, jeg smurte saden din utover meg, det var himmelsk og du var sa deilig nar du stod sann, vill, kat og med pikken din sprutende av varm sad.

Jeg la meg pa ryggen og tok dildoen min, forte den inn i fitta mi og knullet meg selv, masserte klitorisen min og var vat og kat. Plutselig kjente jeg tungen din der jeg liker det best og jeg gav meg hen til deg, du brukte dildoen hardt og deilig pa meg og orgasmen raste atter en gang gjennom kroppen min, jeg skrek navnet ditt nar jeg kom og det foltes som om verden eksploderte et oyeblikk.

Nar jeg kom til meg selv la du bare a kikket pa meg, smilte det herlige smilet ditt og sa veldig fornoyd ut. Jeg lurte pa om jeg hadde kommet til himmelen eller om det var himmelen som hadde kommet til meg. Samme kunne det vare, jeg hadde sett deg igjen og jeg hadde elsket med deg. Ingen ting annet betydde noe bortsett fra det. Men om det skjer en gang? se det er en annen historie..............
takk for at du er den du er for meg, det er jeg evig takknemlig for.

Post Navigation