dating sider


Og hun kysser meg pa fingrene som holder om den harde pikken.
Hun berorer den ikke, bare fingrene mine.
Jeg spor hvor vi skal, men Geir svarer ikke.
Sa blir det helt stille, som om jeg er alene i rommet.
Å hvor jeg elsker slike menn.
Noen hender, jeg vet ikke hvilken, hjelper kjolen ned forbi hoftene mine.
En finger, nei flere fingre beveger seg oppover overst pa laret.
Som en perfekt gentleman gar Geir ut, og apner doren for meg.

The three female leads are already friends (two are roommates): Reut, a high earning accountant, Yifat, a mature graphic designer and Hodaya, a religious studies student who ironically struggles with her faith. The two male leads are roommates too: eligible doctor Nati and recently divorced grammar teacher Amir, who loves to correct his friends grammar.

Referanser http://observer.com/2017/04/weekend-stream-this-israeli-drama-about-orthodox-singles-thats-alot-like-friends/


Jeg slikket klitten hennes mens jeg kjente ballene hans daske mot ansiktet mitt for hvert stot, med et ropte hun ut at hun kommer.
jeg reiste meg opp og hun sto med ett tett inntil meg, jeg kledde varsomt av henne mens jeg kysset hver cm av den vakre kroppen hennes, klarne falt rask, begjaret raste i kroppen, hun ba meg legge meg pa stuebordet, jeg bare lystret spredde bena sa hun kunne fa et godt glimt av mitt nybarberte kjonn.Mens Erik dekket av stuebordet ble Anne med et mer nargaende, hun strok meg over laret og hvisket i oret mitt " jeg vil sa gjerne smake deg igjen vennen, har lengtet slik etter deg".Erik sa han narmet seg ogsa og ba Anne ta ham i munnen og idet orgasmen min raste i kroppen min, fylte Erik Annes munn med deilig sad.

Anne kom over meg, og i en deilig 69 la vi der oppa stuebordet og not hverandre, hun smakte sa deilig kvinne, fitta hennes var sa vakker med rode indre lepper, den var som en fristende blomst som jeg bare matte nyte, jeg ser Erik hadde fatt av seg klarne na og runket den deilige pikken sin og jeg ser pa ham han nyter synet av meg og Anne. Jeg sa hvordan fitta hennes kniper rundt pikken til Erik, og kjente hele kroppen hennes riste av orgasmebolger over meg.
Vi not maten og praten gikk lett Er Du Naken For Ukjente På Nettet? og lystig.
Hun kysset meg, og ga meg en goklem, nar jeg kjente de myke leppene hennes mot mine, kunne jeg huske sist vi motes.

Sarlig noye mellom bena, selvfolgelig, men her ligger jeg og kan ikke annet, for slipsene mine er sterke nok til a holde pa en mann i senga. Men jeg er bare en mann med en pikk og en tunge. For jeg er en mann. Jeg ruller tunga rundt, vipper den lille knotten fra side til side sa Katrine ikke klarer a sitte stille. Jeg er leketoy for kona mi og venninna i kveld, og hvilken rett har jeg da til a klage?Det er vel straffen - eller belonningen - for a sprute sa tidlig... noe jeg vil protestere pa, pa det sterkeste. Og jeg? Ellen setter seg pa, velkjent og trygt og godt. Naknere og naknere blir tarnet, huden er kun vat etter arbeidslystne, myke organer.

dating sider

Kle av deg svarte
presten. Presten fyller hullet mitt med noe. Men nygjerrig som
jeg er og i drittlei humor finner jeg veien til gardsplassen.Jeg stonner HØYT.Finner leppene .Bretter de bestemt fra hverandre. Neste gang du er humorsyk
eller har noe pa hjertet.

Jeg tusler bort til prestekontoret. Jeg
blir varm i kinnene.

Post Navigation