Handen din strok meg forsiktig langs larene mine.

Du trodde jeg sov og beroringen din var lett som en fjar, men utrolig pirrende. Du strok over rumpa mi, lot handen hvile litt for a kjenne varmen min, for du fortsatte oppover korsryggen, ned pa andre siden, over hofta mi og nedover det andre benet. Jeg forsokte a ligge stille, ville ikke vise deg at jeg var vaken, ville bare ligge a nyte beroringen din, kjenne at kroppen reagerte. Jeg flyttet litt pa meg i "sovne" slik at bena mine gled litt fra hverandre. Handen din forsvant, men bare for et kort oyeblikk. Na ble du dristigere. Du strok meg pa innsiden av larene og liksom litt tilfeldig strok pekefingeren din over musa mi.

Du rykket til litt nar du kjente fuktigheten min gjennom stoffet. Slik la du lenge a ertet og pirret meg. Endelig kjente jeg fingrene dine gli pa innsiden av trusen min. Jeg lot bena gli lenger og lenger til siden slik at du kom skikkelig til. Pekefingeren gled fra rumpa mi og ned mot musa mi, du stonnet svakt nar du kjente hvor vat jeg var. Jeg klarte ikke a ligge stille lenger, men gned fitta mi mot fingeren din. Du boyde deg over meg og kysset meg i nakken, lot tungen gli over ryggen min, ned mot rumpa mi og du bet meg forsiktig i den ene rumpeballen.

"Herregud jenta mi sa deilig du er"! Du stonnet og jeg tryglet deg om a ta pa meg. Du tok tak i hoftene mine, loftet rumpa mi opp mot ansiktet ditt og tungen din forsvant mellom rumpaballene mine. Jeg sprikte med bena, visste at jeg apnet meg for deg og du lot tungen din gli sakte over fitta mi, hele bredden pa tungen din brukte du. Herregud jeg trodde jeg skulle bli gal. Det verket og brant i musa og saftene rant ned i munnen din.
Du brukte tunge og fingrer til a smore rumpehullet mitt, jeg gned meg mot ansiktet ditt og ville ha tungen din overalt. En finger gled lett pa innsiden av rumpa mi og jeg skrek til nar du presset den helt til bunns. Jeg kjente noe kaldt mot apningen min og yndlingsdildoen lekte og pirret meg. Jeg presset meg mot deg og uten forvarsel forte du den helt til bunns i den vate grotten min. Herregud for en folelse. Fingeren din i rumpa, dildoen i fitta mi og munnen din mot klitorisen min. Det ble for mye for meg. Jeg skrek jeg ville komme og tarne krollet seg, kroppen min spente seg nar orgasmen tok tak i meg og sendte meg rett til himmels. Jeg knep rundt fingrer og dildo og lot bare saftene renne. Dildoen falt ut og munnen din fant dens plass. Saftene rant og du drakk hver drape av meg.

Du snudde meg og la bena mine pa skuldrene dine. Du er sa vakker a se pa jeg elsker a se pa deg nar du trenger inn i meg. Pikken din stod stolt og deilig oppover magen din, blank pa tuppen og klar til a kjenne fitte rundt seg. Du runket deg selv litt forsiktig og det var deilig a se pa deg.

Endelig gled du pa plass inni meg. Jeg elsker pikken din. Den passer meg perfekt og du vet a bruke deg. Sakte gle du inn i meg, kjente pa varmen min. Hele tiden holdt du blikket mitt, hvisket deilige frekke ord til meg og endelig var du i bunn. Du knullet meg sakte og deilig, vi kjente varmen fra hverandre, kyssene vare ble mer ertende, det var som om du ikke kom langt nok inn i meg.

Du okte farten, pumpet jernet ditt hardt ut og inn i meg. Sugde brystvortene mine og jeg fikk ikke nok av deg. "Pul meg, knull meg bruk kroppen min" skrek jeg til deg. "Knull meg hardt, gud jeg kommer, jeg kommer over pikken din". Orgasmen tok igjen tak i meg og du ropte at du ogsa ville komme. Vi klamret oss til hverandre mens saden din ble slynget inn i min vate grotte. Det virket som du aldri ble tom........"gud som jeg elsker deg min elskede, himmelen faller ned til meg gang pa gang og du er mitt alt". Du smilte til meg, holdt meg hardt mens tarene mine rant. Strok meg over haret og kinnet og sa jeg var din, na og for alltid.

Sa takk min elskede for en deilig stund.........

Post Navigation