Kontakt Annonser

" jeg kikka bak meg og der stod det 2 par i begynnelsen av 30 arene som var ute pa en kveldstur a kikka pa oss... de bare smilte til oss....

 
Vi fant en idyllisk campingplass nar Malmo.. etter vi hadde satt opp campen satt vi oss ned a kosa oss med hvertsitt glass vin.hun satte seg opp a ridde meg fort og hardt!  

ho satt oppa meg a rista i en delig orgasme.. nar alt var over la ho seg ned ved siden av meg a der la vi helt til publikummet vart hadde reist...

Vi holdt rundt hverandre a jeg kyssa ho forsiktig pa halsen....

Hei! Vil gjerne dele min beste sex-opplevelse her :)
Det var sommeren 2007, Jeg og kjaresten min var pa campingferie i Sverige.Vi bestemte oss for a ga opp i teltet a kose oss litt... men nar vi var kommet oss opp pa stranda var jeg sa kat at jeg matta ha ho der og da.... vi la oss ned i sanden, hun satt seg oppa magen min a  kyssa meg... tanken pa at Uforpliktende Prat På Nett det kom noen gjorde oss begge veldig kate.
 
Vi var der i 3 netter, og vi hadde strandsex HVER kveld vi var der!!

I have to try this one! And i am doing the shreaded tea one and its really cool.

Referanser http://honestlywtf.com/diy/diy-woven-chain-bracelet/

Harlos kom i den ene orgasmen etter den andre, og Halen not noe sa inni gamperava av a se pa alle grimasene hun laget av ren nytelse, og han skulle gjerne sett henne slik for resten av sitt liv. Samtidig forsokte han a fa jenta til a forsta at hun skulle etterligne dette etterpa... Nissejenta var fortsatt redd, men hadde fatt en rar folelse inni seg nar hun kjente den rare lukten av disse hoye guttene med alle klarne. Hun kunne ikke se hva han gjorde, men var ganske sikker pa at han holdt pa med a undersoke det hullet som det kom rodt blod fra noen dager hver maned. I et nu jog den samme folelsen gjennom henne igjen som nede i dalen med de to mennene, og hun lukket munnen om hodet pa kukken til Dott og sugde til.Harlos sa pa ham, hun syntes han sa veldig vakker ut der han la, og hun fikk rare folelser inni seg igjen, men ikke slike som i sted... skjont det ogsa... Harlos spurte om han ville gjore det deilig for henne, og det var ikke den ting han heller ville. Hun sa seg engstelig om, men det var ingen a se. Sa snudde hun seg rundt og satte seg oppa den harde stanga og gnikket litt fram og tilbake for hun hevet seg opp og styrte den lange kukken mot den trange, men dog sa vate fitta si.De sa pa hverandre et lite oyeblikk.

Hun skulle ha dratt den til seg, handen, brutt kontakten for det fikk utvikle seg, men hun maktet ikke. Hun fikk inntrykk av at han ikke onsket a gi noe svar, men sa fortsatte han: - Hun var utro. Hun kjente bare Andreas spillende tunge der den sokte seg nedover den nakne halsen hennes. Andreas sa uforstaende pa henne.

Øynene! Hun apnet oynene og sa ned pa det morke haret som hun hadde flettet fingrene inn i. Hun brant ulidelig innvendig, kjonnet banket og sitret av lengsel.For a se hvor mye han ville betro seg? Katheten verket i henne.

Han sa pa henne og smilte. Han ville at det skulle vare et av hostens vakreste eventyr han na skulle skape, sammen med denne skjonne kvinnen.

Det var ikke sa mange i restauranten, men hver gang det gikk i doren, sa han mot inngangen, men det var ikke henne slik hun hadde beskrevet seg selv sist torsdag. Det gjorde han sa definitivt, og han merket at pulsen okte enna litt. Det var da heller ikke spesielt vanskelig a se, noe blikket og smilet hennes bekreftet at det hadde hun ogsa gjort.En smart og passe tekkelig bluse hadde hun under jakken, hvor han sa vidt kunne skimte konturene av en blondepreget BH, sa et langt sort skjort som dekket bena hennes helt ned til noen blanke stovletter.Han kjente den lille nervositeten han hadde folt forsvant helt og med en gang hun satte seg ned ved siden av ham. Han forte en finger sakte ned og ut mot hodet og kilte det forsiktig mens han sa pa henne. Hun ga et blikk som ikke var til a misforsta; Hun ville kjenne ham inne i seg, og han ville oppleve den nytelsen han var sikker pa det ville vare a eksplodere fullstendig i en heftig orgasme, innenfor leppene hennes uansett hvor kjolig det ellers matte vare.

Post Navigation