Knull Kontakt

Ligger alene pa soverommet i den varme senga.
Star opp,pakker meg inn i ett pledd og gar ut pa verandaen.Sola
skinner med sin oransje glod over fjellene,fuglene smapludrer med
hverandre og jeg horer sjoen sla dovent mot steinene nede i
fjara.Jeg setter meg ned ved veggen,lukker Møt Menn For Dating Og Vennskap oynene og lar sola skinne
pa ansiktet.Den varmer ikke like mye pa natta,men det er da jeg
liker den best.
Du legger deg ned og jeg folger etter.Kysser deg tilbake i
nakken..pa brystkassen..lar tungen min leke ned mot lysken din..en
hand tar tak i den voksende pikken din..kysser rundt rota..kysser og
kiler deg forsiktig pa ballene sa du skjelver av vellyst.Du kjenner
den varme tunga mi leke seg oppover pikken din..narme seg toppen..
Du lar meg krype inn i armkroken din.Nok en kveld lar fantasien meg
sovne sovne i armene dine, og holder meg trygt der gjennom hele
natten..
Jeg horer noen komme mot meg,og lager en skygge foran meg.Det er du
som har oppdaget at jeg hadde statt opp igjen.
Det kommer en ilende folelse av det den andre handen har begynt
med.Den stryker seg folsomt fra knarne, og oppover innsiden av de
spredte larene mine.
Jeg fyller munnen min med kuken din...du stonner,vil at jeg skal
fortsette..tar pikken ut bare for a terge deg litt..du er pa
bristepunktet av talmodighet...jeg setter meg over deg og du kjenner
fitta mi lukke seg om pikken din..lar den gli ut og inn..sakte..sa
ulidelig sakte..
-Sitter du her ute igjen du da?Alt er stille,
bortsett fra noen svake kveldslyder utenfra.Fugler prater seg
imellom, sildringen fra bekken og vinden som rusker i tretoppene og
skaper en svak rasling.En god porsjon rolige lyder, servert gjennom
mitt apne vindu.
Du kjenner saden ligge helt ute i pikkhodet..jeg oker
tempoet..kjenner jeg narmer meg en orgasme..nar jeg rir deg slik
trykker pikken din pa de rette punktene..og nar jeg na oker takten
kjenner jeg det knyter seg i hele underlivet og jeg lar orgasmen ta
overhand om meg,samtidig som du lar saden din fylle den melkende
fitta mi...

Thats why I ordered this new necklace from The Vintage Pearl. This little seahorse represents strength, strength for the hard days behind me and the ones ahead.

Referanser http://wearethatfamily.com/2013/09/anchored-in-life-the-vintage-pearl-giveaway/

Monica kom ikke lenge etter og snart la de begge utslitt pa gulvet. Jeg fortsatte sa til brystene. Jeg bare stod der og visste ikke hva jeg skulle si. Hun gispet. Jeg la meg oppa henne og kysset henne lidenskapelig mens jeg trengte hardt og brutalt inn i henne. Hun krollet dem da jeg smabet litt i lilletaa hennes.Hun smakte og drakk sine egne safter med glede og etter hvert jobbet hun sa hardt med fitten sin at hun kom pa ny.Jeg sa bort pa de to. Jeg pumpet henne to ganger til ,sa hardt som overhodet mulig og det klasket da larene vare mottes.

I tankene mine har han stoppet opp inntil verandaen og star pa tarne for a kikke over kanten. En mild bris far bladene i lovskogen til a rasle og jeg holder pusten krampaktig for a unnga at orgasmeskriket mitt gjaller gjennom skogen. Det kribler under huden, som om blikket hans stryker meg som varsomme fingre og far gasehud til a jage over huden. Pusten min gar tungt og katheten ulmer i kroppen.
Jeg legger meg ned igjen. - Jaha, tenker jeg. - En kikker. Den jeg ligger pa na og lar sola brune hele kroppen min. Der star han. Hun med de yppige formene og letende hendene, som uten a vite at hun blir beskuet, befoler seg selv usjenert og begjarlig.

Med et sikkert grep loftet han meg opp, og da jeg ble lagt ned igjen, var det pa vart dyre spisebord i tre. Jeg horte de reiste seg og gikk, utgangsdoren smalt igjen. Sinnet var na som stroket, i stedet kjente jeg en kriblende spenning fra magen et sted. Sakte ble jeg loftet av mannen min, og lagt pa gulvet. – Fra na av er du helt stille, jente, sa skal vi oppfylle alle dine kate sma drommer, sa mannen min, og gned den ene handen over mitt allerede fuktige skritt. Litt skremt, men veldig opphisset gav jeg meg over til a bare nyte det som skjedde. Jeg ble loftet av bordet, og med hjelp av de to fremmede ble jeg plassert pa fanget til mannen min, som tydeligvis satt pa en stol. Jeg stonnet hardt, not a bli sandwichet for forste gang i mitt liv. – Se hvor vakker hun er, sa plutselig en fremmed stemme fra den ene kanten av bordet. Han tok en finger provende i munnen.

Post Navigation