dame søker menn

The list has only been cleaned to an extent and it is possible that you might find English entries - as it is based on movie subtitles. The words are all in lower case (if applicable) to avoid duplicate entries.

Referanser https://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Norwegian_Bokm%C3%A5l_wordlist


Den andre dro jeg opp og ned langs pikken i takt med munnen og han brot ut med et hoyt stonn han ikke klarte a holde tilbake.

Men i kveld skulle bli annerledes.
Jeg hadde gjort det til en vane a sitte slik, for a unnga evigvarende kvelder med hjernedodt tomsnakk med medstudenter jeg slett ikke hadde noe til felles med og som alltid endte med at jeg gikk hjem alene fordi menn med egen  personlighet ikke var a oppdrive der.
Jeg lepjet i meg den deilige smaken fra pikken hans, og da den var ren kommanderte han meg nok en gang rundt og ba meg boye meg fremmover.
Pikken kom sa langt og hardt inni Dating Voksne Kvinner Og Menn I Jessheim meg at hele kroppen foltes nummen av katskap og jeg folte det kunne ga for meg nar som helst.
Det var mer tilfredsstillelse i a sitte a fantasere alene i godstolen mens jeg gradvis folte hvordan trusa mi ble vatere og vatere, for jeg fant frem dildoen og gav fitta mi en skikkelig omgang til orgasmen rev gjennom kroppen min og jeg skrek sa hele nabolaget horte det.

Da jeg ankom var det bare kjente der, og jeg satte meg rett i fanget pa han med den deilige pikken mens jeg dyttet klofta mi sa langt oppi fjeset hans jeg kunne og forkledte det som en vennskapelig klem. Katere kvinnfolk enn meg finnes neppe pa denne planeten!
Det hele endte med at jeg fikk en orgasme som ma ha hortes flere mil unna og da jeg var ferdig fikk jeg nok engang pikken i kjeften.

dame søker menn

Na skal du fa lov til a ta av meg buksene, sa hun Søker Du Etter En Kjæreste M/u Barn I Arendal? og reiste seg opp.Jeanette lurte pa om ikke jobben savnet meg.

– Kanskje var han ogsa misunnelig fordi jeg fikk mer fitte enn han noen gang kunne dromme om. Eller, dette ma du ikke skrive, men … Jeg kan stole pa deg, kan jeg ikke?

– Er du lei deg?

– Sa flink du er, hvisket hun.Idet jeg var nar ved a avfeie det som rutine, satte hoftene hennes i med a svaie mer urytmisk og kraftigere.

– Du blir vel aldri flau?

Pikken gled lett inn i all kjonnssaften, pungen klasket mot Single Damer Harstad, Random Chat Norge, Kontaktannonser Med Bild I Sandefjord baken, mot omradet mellom de to apningene mine og fingeren hans pa klitoris forsvant. Jeg la meg over pa ryggen mens jeg la kneet inn mot brystet og skrevde mens jeg snudde meg, passet pa a ikke gjore noe som kunne avbryte behandlingen. Jeg var sikker pa at han bet tennene sammen i en smertegrimase av nytelse. Han skalv, la seg over meg og ristet i orgasme mens han ropte ned i puta mi. Ikke hva klokken var, heller, for noe stengte for tallene pa klokkeradioen. Saden rant ut og ned, over rumperosen og dryppet sikkert ned pa lakenet. Det sitret, det brant, tunga hans vibrerte lekent og lett over klitorisen, og fikk den og hele kjonnet til a sitre svakt i nytelse. Asbjorns pikk hadde allerede begynt a miste stivheten, men han kjente skjedemusklene klemme rundt og orgasmen ebbe ut for han trakk seg ut av den fornoyde fitta. Kunne tenne bare ved hjelp av lukten av ham.
Langsomt slapp sovnen taket.

Post Navigation