Date En Som Er Gift

Fy flate hvor deilig det er a se den digre kuken gli inn og ut av rumpa mi.
Å klar er jeg, det har jeg vart i snart en time.Jeg suger begjarlig pa den lengre og lengre bak i halsen far jeg den, far til slutt inn halve kuken for det er full stopp. Men fy sa deilig den ser ut, inn i munnen min glir en liten del av den. Kjenner hvordan den svarte kuken glir inn og ut av rumpa mi.
Fred blir bedt om a legge seg pa ryggen i senga far na ville jeg ri han, Tore styrer kuken opp i rumpa mi.
Na vil jeg ha kuk sa resolutt pakker jeg frem negerkuken, gusj den var stor og den var feit. Nar Fred begynner a stonne slakker jeg ned tempoet til et rolig ritt, kniper sammen rumpa mens jeg lofter meg opp og slapper av nar den skal inn igjen.

Make time to visit the 43rd Annual Portland Harvest Craft Show hosted by the city of Portland’s Department of Parks and Recreation. The event takes place from 9 a.m.-4 p.m.

Referanser http://www.tennessean.com/story/news/local/sumner/gallatin/2016/11/03/get-jump-holidays-craft-shows-and-open-houses/93180192/

Menn Søker Kunnskap I Nordland src="http://i.imgur.com/SUg3YkA.png" title="Date En Som Er Gift" alt="Date En Som Er Gift" width="250" align="middle"/>

Andreas og Marius kjenner oss sa godt at de vet hvordan du behandler meg, sa de ler bare. Skulle tro jeg kunne lare, jeg satt jo i benken og kjente rumpa mi svi enna, men likevel… Kameratene dine var Finn Utro Dating I Steinkjer jo her, du ville aldri gjore meg noe da… Jeg smilte sa sott jeg bare kunne og sa "kan du ikke bare hente dem selv vennen?" Ut med deg!" Trekker dem ned til anklene. Øynene dine lyner mot meg. Du klapper meg pa hodet, og knepper ned buksen din. Sa plasserer jeg meg. Sa trekker du frem pinnestolen fra hjornet, og setter deg ned.

Post Navigation