Kvinne Søker Mann

Hun snudde seg rundt sa jeg sa opp pa ryggen hennes. "Is this all you got". Jeg hev fortsatt etter pusten a klarte nesten ikke a si noen ting tilbake. Hun sa meg dypt inn i oynene, og sa: " I am going to rape you now!.
"Make yourself comfortable" sa hun. Hennes larmuskler svulmet opp,mens hun presset hardt. Hun befalte meg til a kle helt av meg, Det samme gjorde hun. Hun narmest marsjerte rundt pa matten med meg en stund, mens hun holdt meg slik.
Jeg forklarte henne at jeg onsket en brytekamp hvor vi begge ga vart ytterste.

For et par ar siden, da jeg bodde i London gikk fantasien min i oppfyllelse.

1.  Annik Magerholm Fet (kvinne, 63) - Direktør NTNU Bærekraft/professor. 2.

Referanser http://www.smp.no/nyheter/2016/09/12/Sju-vil-bli-viserektor-13316854.ece


"Ja?" Hun hvilte hodet pa skulderen hans og smilte avslappet. Kysset varte herlig lenge for hjernen hennes endelig satte i gang med a fungere. Han stod der med sokkvatt har, de morke krollene hans hang nedover fjeset der han stod og kikket pa henne med et skjevt smil.

Hun satte seg foran pc-skjermen. sa hun da hun apnet dora.
"Jaja, jeg har god tid sa…" tenkte hun for seg selv. Munnen provde a fa ut noen ord, men det eneste hun presterte a fa frem var en bevegelse som viste han inn.

  Dette var for kjonnsbarberingens tid, sa hun viste en enorm hardusk i en farge som i det darlige nattelyset var ubestemmelig.Han folte sig makteslos og paralysert og vaget ikke rope etter hjelp.
     Da Britta forsto at jeg kanskje hadde nadd grensen for hva jeg talte, spurte hun rodmende om hun ikke kunne fa se pa at jeg fikk utlosning.   I alle fall ikke tidlig pa kvelden.

     Og jeg hadde garantert ikke gatt glipp av noe som helst ved ikke a vare med til London.  Naken Dame Søker Mann: Damer Uten Klær I Møre og Romsdal Det var den uheldige fra barbesoket, kanskje var Er Denne Reklamen Litt På Kanten I Askøy? det for ham bare en Krenkende Med Nakne Damer I Møre og Romsdal naturlig fortsettelse.  Men det ble de av grunner jeg snart kommer til.Det kunne jo komme noen.

Post Navigation